WYŚMIENITY SMAK OWOCÓW

Kiwi smakuje wyśmienicie spożywane bez dodatków: najlepiej je obrać i zjeść w ca­łości lub przekroić na pół i wyjeść miąższ ze środka łyżeczką. Owoc ten można dodać do soku, płatków śniadaniowych, jogurtu, lodów, sorbetów i sałatek owo­cowych. Możemy też ozdobić nim talerz z serami, ciastami lub tartą. Dynamizujący koktajl.  3 gałązki pietruszki, Yi cytryny, 1 marchew, 2 kiwi. Wszystkie składniki włożyć do sokowirówki. Koktajl ten powinno się pić rano na czczo, przed śniadaniem. Dynamizujący sok z owoców kiwi. 1 kiwi, Vi plasterka świeżego anana­sa, 1 pomarańcza, Vi cytryny, Vi łyżeczki kiełków zbożowych. Wszystkie składni­ki wycisnąć w sokowirówce. Pić schło­dzony na czczo przez 3 tygodnie.

Znalazłeś się tutaj dzięki poniższej frazie kluczowej:

Skoro trafiłeś na ten blog, oznacza to, że temat kuchni nie jest dla Ciebie straszny! Mam na imię Mariusz i zapraszam Cię do lektury moich wpisów, które będę tu zamieszczał!
© Wszelkie prawa zastrzeżone