POPĘKANE WARGI

POPĘKANE WARGI. Smarować wysuszone lub spierzchnię­te wargi miodem, jak pomadką, kilka Kurację tę można sto­sować zarówno do leczenia, jak i zapo­biegawczo. SKURCZ.  Wymieszać łyżeczkę miodu rozmary­nowego i octu jabłkowego w Vi szklan­ki letniej wody. Gdy mieszanka stanie się jednolita, należy wypić ją na raz po posiłku. STRES NIEPOKÓJ Kubek wrzątku, torebka herbatki ru­miankowej i łyżka miodu z koniczyny lub z rozmarynu. Napar należy pić tuż przed snem. WOLNE TRAWIENIE. 2  łyżki miodu, Vi wyciśniętej cytry­ny i 150 ml letniej wody do rozpusz­czenia miodu. Pić rano przed śnia­danie. ZAPALENIE SPOJÓWEK. Rozpuścić 2 łyżki miodu akacjowego w letniej wodzie. Nakładać na powieki w postaci kompresów

Znalazłeś się tutaj dzięki poniższej frazie kluczowej:

Skoro trafiłeś na ten blog, oznacza to, że temat kuchni nie jest dla Ciebie straszny! Mam na imię Mariusz i zapraszam Cię do lektury moich wpisów, które będę tu zamieszczał!
© Wszelkie prawa zastrzeżone