NAJLEPSZE PRODUKTY

Niektóre wciąż jeszcze są używane na wsiach, gdzie nie zapomniano o nich i gdzie służą również do aktywnego lecze­nia, łagodnego i nietoksycznego. W niniejszej książce znajdziemy wszystko, co wiedzieć należy na temat dwu­dziestu najlepszych produktów spożywczych, niezliczonych sposobów przyrzą­dzania ich — poczynając od cennych przepisów przekazanych nam przez naszych przodków – by zapobiegać licznym mniej lub bardziej kłopotliwym powszech­nym dolegliwościom i leczyć je. Brokuł, cebula, cytryna, czarna porzeczka, czosnek, grejpfrut, herbata, kar­czoch, kiwi, kwiat lipy, marchewka, mięta, miód, ocet winny, oliwa z oliwek, pomarańcza, pomidor, soja, tymianek i wino… Te dwadzieścia produktów spo­żywamy na co dzień, od dawna też są badane przez naukowców z całego świata. Wszystkie zostały uznane za przydatne i skuteczne środki lecznicze. Cała ta naturalna apteczka jest do naszej dyspozycji. Po co więc czekać? Za­cznijmy z niej korzystać już dziś!

Znalazłeś się tutaj dzięki poniższej frazie kluczowej:

Skoro trafiłeś na ten blog, oznacza to, że temat kuchni nie jest dla Ciebie straszny! Mam na imię Mariusz i zapraszam Cię do lektury moich wpisów, które będę tu zamieszczał!
© Wszelkie prawa zastrzeżone