Biorąc pod uwagę to jak dawniej społeczeństwo się odżywiało a jak teraz bez wątpienia pragnie się wrócić do tamtych czasów. Kiedyś pracowało się fizycznie, trzeba było mieć siłę, energię, aby podołać wszystkim zadaniom. Dlatego też mimo, że bardzo ubogo starano się, aby na talerzu znalazły się wartościowe składniki. Rzecz jasna najwięcej wartości mają te naturalne. Teraz wystarczy spojrzeć na młodzież, wybierają słodycze, Fast Foody niż prawdziwy, domowy obiad. Stąd też różnego rodzaju problemy, zazwyczaj jest to nadmiar tłuszczu gromadzony przez kilka lat nieodpowiedzialnymi decyzjami. Może takie jedzenie ma smak, jednak jest to bardzo zgubne. W swoje zawartości ukrywa mnóstwo szkodliwych składników. Gdyby była ta prawdziwa świadomość, na pewno zainteresowanie byłoby mniejsze. Jednak o tym się tylko mówi, nie pokazuję, nie przedstawia w sposób bardzo bezpośredni. Ludzie tak naprawdę nie zdają sobie sprawy, że przez wybór takiej a nie innej kuchni na własne życzenie narażają się na nieprzyjemności.

Leave a Reply